O Meni

Dugogodišnje Iskustvo

Nakon završenog Stomatološkog fakulteta u Zagrebu 1989. godine, aktivnog bavljenja znanstvenim radom koji je i nagrađen Rektorovom nagradom, započela sam odrađivanje pripravničkog staža. Ubrzo sam realizirala i dugogodišnju želju otvaranja vlastite ordinacije, u koju već skoro 30 godina ulažem svu svoju energiju, trud i znanje kako bi dosegla razinu na kojoj je danas.

Tijekom svoje karijere, pratila sam i nastavljam pratiti najnovija dostignuća moderne stomatologije koja se stalno unaprijeđuju, trudeći se pritom da svi moji pacijenti dobiju najbolji mogući tretman.

S ponosom mogu reći da veliki broj pacijenata, velikom većinom cijele obitelji, ukazuju povjerenje u mene dolazeći već godinama. Lijepo je vidjeti da oni koji su počeli dolaziti kao mala djeca, danas dolaze s vlastitom djecom.

Svjesna sam da za zadovoljstvo pacijenata nije bitna samo suvremena tehnologija, već i toplo ozračje koje mi je osobito važno. Zbog toga, oni dolaze opušteni a mnogi su od njih postali i moji dobri prijatelji.

I VI MOŽETE POSTATI DIO NAŠE VELIKE OBITELJI!