Estetika

Postizanje potpunog estetskog efekta zubi možemo postići izbjeljivanjem te restaurativnim ili protetskim nadomjestcima. Nakon estetske sanacije zubi poklonite i svojoj koži ono što joj nedostaje. S godinama života i gubitkom masnih jastučića, na licu se počinju javljati podočnjaci i bore te naše lice poprima stariji izgled. Aplikacija filera s hijaluronskom kiselinom i botoksa omogućuje očuvanje prirodnog i svježeg izgleda lica.

Estetika
Estetika
Često postavljena pitanja.
KOLIKO TRAJE TAKAV ZAHVAT I DA LI JE BOLAN?

Takav zahvat traje dvadesetak minuta, može se napraviti uz lokalnu anesteziju ili uz premazivanje anestetskim kremama. Bolnost kod ljudi povečanog praga podražljivosti se rješava davanjem lokalne anestezije nakon čega se zahvati mogu potpuno bezbolno izvesti.

MOGU LI ODMAH NAKON ZAHVATA NASTAVITI SA SVAKODNEVNIM OBAVEZAMA I AKTIVNOSTIMA?

Fileri su puno manje invazivni od standardnih kirurških metoda te omogućuju nesmetano obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

KOLIKO TRAJE UČINAK?

Učinak nakon prvog apliciranja traje između 6 i 12 mjeseci, ovisno o strukturi kože. Redovitom primjenom filera, razmaci između aplikacija se smanjuju, a učinak je postojaniji zbog čega fileri danas spadaju u standardnu anti-age njegu.

KADA SE KORISTI BOTOKS, A KADA HIJALURON?

Botoks je standard u saniranju bora na čelu i oko očiju, dok se fileri s hijaluronskom kiselinom koriste za ispravljanje nepravilnosti na koži.

DA LI JE IZBJELJIVANJE SIGURNO?

Ukoliko se radi profesionalno izbjeljivanje pod nadzorom stomatologa, rizik za nastanak komplikacija je minimalan te se smatra sigurnim zahvatom.

Estetika